BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Gigaset C575 Μαύρο Ασύρματο ψηφ.τηλέφωνο,Έγχρ.φωτ.οθόνη 2,20’’,μεγάλα πλήκτρα,ανοιχτή συν.Ελλ.μενού

Gigaset C575 Μαύρο Ασύρματο ψηφ.τηλέφωνο,Έγχρ.φωτ.οθόνη 2,20’’,μεγάλα πλήκτρα,ανοιχτή συν.Ελλ.μενού


Κωδικός προϊόντος: 41584
Μάρκα: GIGASET
64,70 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το Ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο Gigaset C575, με μεγάλη έγχρωμη φωτιζόμενη οθόνη 2,2”, μεγάλα πλήκτρα με ευανάγνωστους χαρακτήρες, διαχείριση κλήσεων και φραγή αριθμών, υψηλή ποιότητα ήχου και αναμονή έως 320 ώρες, έχει σχεδιαστεί να προσφέρει μέγιστη άνεση στην καθημερινή επικοινωνία μίας οικογένειας.Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλό ήχο όταν συνομιλείς και ο ήχος κλήσης είναι ικανοποιητικός σε ένταση.

Η ομάδα σχεδίασης έλαβε υπόψιν τις ανάγκες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Αυτό τους έκανε να προσθέσουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε αυτό το τηλέφωνο. Συνεπώς, παρέχει όλα όσα κάνουν τη ζωή μίας οικογένειας πιο άνετη στην καθημερινότητά της. Παράδειγμα αυτών των χαρακτηριστικών αποτελούν λειτουργίες όπως η λίστα «Φραγής» αριθμών ή η λειτουργία «Απόρριψης Κλήσεων» με απόκρυψη αριθμού.

Με 18 μελωδίες κουδουνίσματος, συμβατότητα με ακουστικά βαρηκοΐας, δύο προφίλ ήχου (με χαμηλές και υψηλές συχνότητες), δυνατότητα επέκτασης με Repeater* και επιπλέον ακουστικά*, χρόνο κλήσης έως και 17 ώρες και δυνατότητα παρακολούθησης χώρου, είναι πιο ευέλικτο από οποιοδήποτε άλλο ασύρματο τηλέφωνο.

* Το Repeater και τα ακουστικά πωλούνται ξεχωριστά.

Εύκολη ανάγνωση

Η μεγάλη, έγχρωμη φωτιζόμενη οθόνη TFT 2,2” (176 x 220 pixels, 6 γραμμών με 64Κ χρώματα) υψηλής αντίθεσης αποτελεί το κλειδί για την εύκολη χρήση του C575. Με επιλογή χρωματικού στυλ, εμφάνιση ρολογιού ως προφύλαξη οθόνης, εικονίδια και επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, βλέπεις ό,τι χρειάζεται με μία ματιά. Με τη χρήση της λειτουργίας μεγάλοι χαρακτήρες (Jumbo), οι αριθμοί κατά την προετοιμασία κλήσης και οι επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζονται μεγάλοι και ευανάγνωστοι.

Έξυπνη διαχείριση κλήσεων

To Gigaset C575 ενσωματώνει δυνατότητες έξυπνης διαχείρισης κλήσεων, για να είσαι πάντα σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα: τηλεφωνικό κατάλογο για έως και 200 επαφές (όνομα, επώνυμο, 3 αριθμούς και υπενθύμιση γενεθλίων), ελληνική γλώσσα στον κατάλογο, επαφές VIP με διαφορειτκό κουδούνισμα, προγραμματιζόμενα πλήκτρα ταχείας κλήσης, επανάκληση των τελευταίων 20 αριθμών, καθώς και ασύρματη αποστολή καταλόγου ανάμεσα σε τηλέφωνα Gigaset που σου λύνει τα χέρια!

Παρακολούθηση χώρου...

Το Gigaset C575 ενσωματώνει λειτουργία «Παρακολούθησης Χώρου», η οποία μπορεί και ενημερώνει με κλήση προς ένα άλλο εσωτερικό ασύρματο ακουστικό ή προς ένα εκωτερικό σταθερό ή κινητό τηλέφωνο για την ύπαρξη θορύβου, ομιλίας, κλάματος, κλπ. Εφόσον η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη και κάποιο από τα παραπάνω συμβεί, το C575 καλεί αυτόματα έναν προκαθορισμένο αριθμό ή εσωτερικό ασύρματο τηλέφωνο και όταν η κλήση απαντηθεί, μπορεί να υπάρξει συνομιλία. Με τη λήξη της κλήση, η λειτουργία «Παρακολούθησης Χώρου» παραμένει ενεργοποιημένη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Χρώμα Μαύρο

DECT/GAP

Τύπος Γραμμής PSTN

Έγχρωμη Φωτιζόμενη οθόνη TFT 2.2’’, 64k χρωμάτων και 6 γραμμές για μέγιστη ευκρίνεια

Τηλεφωνικός Κατάλογος 200 επαφές

Ένδειξη Ημερομηνίας,Ένδειξη Ώρας Ναι

Ελληνικό Μενού Ναι

Αναγνώριση Κλήσης Ναι

Αναγνώριση Κλήσης στην Αναμονή Ναι

Ρυθμιζόμενη Ενταση Ναι

Φωτιζόμενο Πληκτρολόγιο Ναι

Λειτουργία εμφάνισης μεγάλων χαρακτήρων και λειτουργία μεγεθυντικού φακού

Μεγάλο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με διακριτά πλήκτρα

Κλείδωμα πληκτρολογίου

Ταχεία κλήση 9 αριθμών

Δυνατότητα Επανάκλησης 20 Τελευταίων αριθμών

Κατάλογος 50 Εισερχομένων Κλήσεων

Φραγή εισερχόμενων κλήσεων

Μελωδίες Κλήσης 20

Εμβέλεια σε Κλειστό Χώρο 50 m

Εμβέλεια σε Ανοιχτό Χώρο 300 m

Τύπος Μπαταρίας 2 x AAA

Χρόνος Ομιλίας έως 17 ώρες

Χρόνος Αναμονής έως 320 ώρες

Χρόνος Ομιλίας έως 17 ώρες

GIGASET
41584

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ