BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Gigaset E290A Duo Μαύρο Ασύρμ.Τηλ 2 τεμ.Ενδοεπικ/νία,οθόνη,ανοιχτή συν.μεγάλα πλήκτ,Ελ.μενού,Τηλεφ/τ

Gigaset E290A Duo Μαύρο Ασύρμ.Τηλ 2 τεμ.Ενδοεπικ/νία,οθόνη,ανοιχτή συν.μεγάλα πλήκτ,Ελ.μενού,Τηλεφ/τ


Κωδικός προϊόντος: 40304
Μάρκα: GIGASET
79,99 €
Ποσότητα
Σε 2-3 ημέρες

Το GIGASET E290A Duo Μαύρο είναι το ασύρματο τηλέφωνο με δύο ακουστικά, που προσφέρει ενδοεπικοινωνία μεταξύ τους και πολλά περισσότερα από μία τυπική συσκευή της κατηγορίας, αναβαθμίζοντας σαφώς τον τρόπο που επικοινωνείς και όχι μόνο. Ένα βασικό στοιχείο που το διαφοροποιεί είναι η γενικότερη φιλοσοφία της ευχρηστίας στο σχεδιασμό της εν λόγω συσκευής. Έτσι, το μεγάλο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με διακριτά μεγάλα φωτιζόμενα πλήκτρα αποδεικνύεται εύκολο στη χρήση για κάθε ηλικιακή ομάδα και κατάλληλο σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ το κεντρικό πλήκτρο προσφέρει άμεση και γρήγορη πλοήγηση. Όσο για τη μεγάλη οθόνη TFT 2.0 ιντσών υψηλής αντίθεσης είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό. Έτσι, με τη χρήση της λειτουργίας Μεγάλοι Χαρακτήρες, οι αριθμοί εμφανίζονται μεγαλύτεροι σε μέγεθος κατά την πληκτρολόγηση ενώ, χάρη στη λειτουργία Μεγεθυντικός Φακός,κάθε επιλογή στο μενού φωτίζεται με πορτοκαλί χρώμα και μεγεθύνεται, ώστε να ελαχιστοποιούνται τα λάθη και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σου. Τέλος, το εν λόγω ασύρματο τηλέφωνο δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το επίπεδο του ήχου σε αυτό της αρεσκείας σου, με 2 προφίλ που υπερτονίζουν τις υψηλές ή τις χαμηλές συχνότητες και με λειτουργία ενισχυτή για εξαιρετικά δυνατή ένταση, για τις πιο καθαρές συνομιλίες που είχες ποτέ.  

Το GIGASET ασύρματο τηλέφωνο Ε290A Duo Μαύρο θα σε εντυπωσιάσει με το επίπεδο λειτουργικότητας που σου προσφέρει. Πέρα από τη συνομιλία ανοικτής ακρόασης, έχεις τη δυνατότητα δημιουργίας μίας λίστας φραγής εισερχομένων κλήσεων για 32 αριθμούς χωρίς, μάλιστα, αυτός που σε καλεί να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη φραγής, ενώ μπορείς να ενεργοποιήσεις τη σιγή κουδουνισμού για κλήσεις με απόκρυψη αριθμού!Επίσης μπορείς να αποθηκεύσεις έως 4 αριθμούς έκτακτης ανάγκης, τους οποίους μπορείς να καλέσεις απλούστατα με το πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού, ενώ πατώντας το πλήκτρο SOS καλούνται οι αποθηκευμένοι αριθμοί ο ένας μετά τον άλλον για 3 φορές στη σειρά, μέχρι να απαντηθεί η κλήση! Επιπλέον, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Παρακολούθηση Χώρου, ενημερώνεσαι με κλήση σε άλλο εσωτερικό ακουστικό (έως 6 συνολικά) ή εξωτερικό σταθερό και κινητό για την ύπαρξη θορύβου, για παράδειγμα κλάμα, κάτι πολύ χρήσιμο για το παιδικό δωμάτιο του μωρού σου. Κι όλα αυτά με σεβασμό στο περιβάλλον και στην υγεία σου χάρη στην τεχνολογία Eco, για αυτόματη μείωση ακτινοβολίας ανάλογα με την απόσταση ακουστικού και βάσης, μηδενική ακτινοβολία σε κατάσταση ανάμονης και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος έως και 60%.

Σημειώστε ότι ,το αρχικό μενού,του τηλεφώνου. είναι στη Γερμανική γλώσσα ,την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε και να επιλέξετε ,την Ελληνική γλώσσα ή oποιαδήποτε άλλη γλώσσα,υπάρχει στο μενού (όλες οι γλώσσες του τηλεφώνου, αναφέρονται στα χαρακτηριστικά).Επίσης ότι ,το αρχικό μενού,του αυτόματου τηλεφωνητή, είναι στη Γερμανική γλώσσα ,την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αλλάξετε ηχογραφώντας το δικό σας εξωτερικό μήνυμα,στην Ελληνική γλώσσα ή oποιαδήποτε άλλη γλώσσα επιλέξετε.

GIGASET
40304

Notify me when available

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ