BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

HQ EYE REGENERATOR 96075

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ / ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ


Κωδικός προϊόντος: 41557
Μάρκα: HQ
29,90 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 ημέρες

Εξειδικευμένη συσκευή αναδόμησης της επιδερμίδας για την περιοχή των ματιών, από την HQ! Η ενισχυμένη θερμική δράση της συσκευής με θερμοκρασία που ανέρχεται στους 42 °C, επιτρέπει τη διέγερση της μικρο-κυκλοφορίας του αίματος, εξαλείφοντας τη συσσώρευση χρωστικών που είναι η κύρια αιτία δημιουργίας μαύρων κύκλων. Η συνδυαστική χρήση της  με τη λειτουργία δονήσεων, προσφέρει ακόμα πιο αποτελεσματική θεραπεία καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου απομακρύνοντας λιπαρούς θύλακες, και μειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές και το «πόδι της χήνας». Το αποτέλεσμα; Το δέρμα στην περιοχή των ματιών αποκτά ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση, με ορατά μειωμένα σημάδια κούρασης και έκφρασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την περιποίηση της περιοχής γύρω από το στόμα. 

• Διαθέτει θερμή λειτουργία, η οποία συμβάλλει στη διαστολή των πόρων, τονώνοντας την μικρο-κυκλοφορία του αίματος και εξαλείφοντας τη συσσώρευση χρωστικών που οδηγεί στη δημιουργία μαύρων κύκλων. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς όπως οι κρέμες, να διεισδύουν αποτελεσματικότερα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

• Μέγιστη θερμοκρασία: 42οC. 

• Διαθέτει λειτουργία δονήσεων, η οποία σε συνδυασμό με τις κυκλικές κινήσεις μασάζ, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές και το «πόδι της χήνας». 

• Περιλαμβάνεται 1 δείγμα κρέμας HQ για μείωση των ρυτίδων.

• Λειτουργεί με μια μπαταρία ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνεται).

HQ
41557

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ