ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Philips NeoPix Easy play Mini Projector LED 854 x 480p,60 lumens,HDMI,VGA ,Bluetooth, WiFi

Philips NeoPix Easy play Mini Projector LED 854 x 480p,60 lumens,HDMI,VGA ,Bluetooth, WiFi


Κωδικός προϊόντος: 41238
Μάρκα: PHILIPS
134,80 €
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Απολαύστε με τον Mini (μικρών διαστάσεων 207x150x84.5εκατ. & βάρους 860 γραμ.) Projector Philips NeoPix Easy play/NPX443, μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία LCD / LED με Φυσική Ανάλυση 854 x 480p και μέγιστη Ανάλυση 1920 x 1080p, Φωτεινότητα 60 Ansi Lumens/1000 light source led lumens και προβάλετε εικόνες μεγέθους ως και 65", με στερεοφωνικό ήχο, κατοπτρισμό οθόνης μέσω Wi-Fi, Bluetooth και όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας που χρειάζεστε για να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Προηγμένη πηγή φωτός LED

Η ισχυρή πηγή φωτός LED προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα και έχει διάρκεια ζωής έως 30.000 ώρες. Δεν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσετε, καθώς διαρκεί 20 χρόνια αν την χρησιμοποιείτε 4 ώρες κάθε μέρα! Επιπλέον, η κατανάλωση ρεύματος είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με τις συσκευές προβολής τυπικού λαμπτήρα: μεγαλύτερη οθόνη, καθηλωτική εμπειρία με μια συσκευή φιλική προς το περιβάλλον!

Προβάλετε εικόνες μεγέθους 20" έως 65"

Προβάλετε εικόνες και βίντεο 20" έως 65" από απόσταση (80 έως300 εκ.) από τον τοίχο.

Μετάδοση τηλεοπτικών σειρών απευθείας από smartphone

Μεταδώστε οποιεσδήποτε τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες μέσω Wi-Fi από έξυπνες συσκευές.

Προσαρμοσμένη προβολή

Τοποθετήστε το προϊόν οπουδήποτε θέλετε! Η διόρθωση πλαισίου σε συνδυασμό με την τεχνολογία εστίασης σάς επιτρέπουν να τελειοποιήσετε τις εικόνες ανάλογα με τις ανάγκες σας και να τοποθετήσετε τη συσκευή προβολής σε οποιαδήποτε απόσταση.

Κατοπτρισμός οθόνης μέσω Wi-Fi για έξυπνη κοινή χρήση

Συνδέστε ασύρματα τις φορητές σας συσκευές, όπως tablet, smartphone ή ακόμα και υπολογιστές, για κατοπτρισμό και κοινή χρήση όλου του περιεχομένου σας. Βίντεο στα τηλέφωνά σας; Κανένα πρόβλημα! Δείτε τα μέσω Wi-Fi! (iOS, Android, MAC και PC)

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πεντακάθαρο ήχο

Δεν χρειάζεται να έχετε επιπλέον ηχοσύστημα. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν βαθύ ήχο που πλημμυρίζει το χώρο και είναι ιδανικός για ταινίες στο σπίτι.

Εξωτερικά ηχεία σύνδεσης με Bluetooth, υποδοχή ήχου 3,5 mm

Συνδέστε ασύρματα τη συσκευή προβολής σε εξωτερικά ρετρό ηχοσυστήματα ή soundbar για να δώσετε ζωή στις ταινίες και τα παιχνίδια σας.Επίσης με την υποδοχή ήχου 3,5 mm μπορείτε να συνδέσετε τα εξωτερικά ηχεία σας για μεγαλύτερο ήχο.

Πλήρεις συνδέσεις (HDMI, USB, VGA ή MicroSD)

Συνδέστε κάθε συσκευή πολυμέσων, όπως αποκωδικοποιητές (Νova, Cosmote), υπολογιστές, MAC, παιχνιδοκονσόλες και Αndroid TV box με τις θύρες USB, HDMI ή MicroSD.

Χάρη στο εσωτερικό του media player, αποκτήστε την ελευθερία που χρειάζεστε για να παίξετε αρχεία ήχου, ταινίες ή εικόνες από οποιαδήποτε πηγή.

Περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο για περιήγηση, αναπαραγωγή των βίντεό σας και ακρόαση των αγαπημένων σας τραγουδιών με άνεση καθισμένος στον καναπέ σας.

PHILIPS
41238

Notify me when available

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ