ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

BLAUPUNKT HSS501 μασιά μαλλιών 58w με πλάκες αλουμινίου και οθόνη LED HSS501

BLAUPUNKT HSS501 μασιά μαλλιών 58w με πλάκες αλουμινίου και οθόνη LED HSS501

Mασιά μαλλιών 58w με πλάκες αλουμινίου και οθόνη LED BLAUPUNKT HSS501

Κωδικός προϊόντος: 16693
Μάρκα: BLAUPUNKT
23,90 €
Ποσότητα
Σε 2-3 ημέρες

Υγιή και καλά περιποιημένα μαλλιά είναι αναμφισβήτητο πλεονέκτημα κάθε γυναίκας. Μπούκλες ή ευθείες ζώνες - δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα στυλ μαλλιών σε οποιαδήποτε μορφή προσελκύει την προσοχή και, πάνω απ 'όλα, βελτιώνει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αν ονειρεύεστε πλούσιες μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά, υπάρχει μια σειρά από καμπύλες σχεδιασμένες ειδικά για να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα χτένισμα που επιθυμείτε, αλλά εάν θέλετε να έχετε απολύτως ίσια και απαλά μαλλιά, συναντήστε το HSS501 - το καλύτερο προϊόν ίσιωμα σχεδιασμένο από την Blaupunkt.


ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Οι πλάκες θέρμανσης είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και αναμειγνύονται με κεραμική τουρμαλίνη. Η τουρμαλίνη είναι ένα ανόργανο υλικό που χρησιμοποιείται ειδικά στην παραγωγική διαδικασία συσκευών όπως οι ίσιωμα, κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του. Αποτρέπει την ηλεκτροδότηση των μαλλιών και παράγει αρνητικά ιόντα, τα οποία κλείνουν τα φλοιώδη μαλλιά, προστατεύοντας έτσι τα άτομα από τη ζημιά και καθιστώντας τα λεία και λαμπερά. Το αλουμίνιο είναι υπεύθυνο για την τέλεια κατανομή της θερμότητας και ακόμη και για την ομαλή θέρμανση των πλακών ισιώματος.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ


Η θερμοκρασία θέρμανσης μπορεί να ρυθμιστεί από 180 ° C έως 220 ° C, ώστε να μπορείτε να ισιώσετε τόσο τα λεπτά όσο και τα εύθραυστα μαλλιά, καθώς και τις παχιές και σφιχτές μπούκλς. Οι θερμοκρασίες στη μέση της κλίμακας έχουν σχεδιαστεί για κανονική ισορροπία μαλλιών, επεξεργασμένες με χρώμα ή ελαφρώς σγουρές και κυματοειδείς.

 

Το HSS501 είναι έτοιμο να λειτουργήσει μετά από λίγα λεπτά μετά την ενεργοποίησή του, οπότε μην χάσετε χρόνο περιμένοντας μέχρι το ίσιωμα να φτάσει στη θερμοκρασία του. Αυτό το καθιστά τόσο χρήσιμο από τις κυρίες που ζουν σε βιασύνη. Η συσκευή ευθυγράμμισης έχει ένα πρόσθετο σύστημα κλίσης πλακών για προσαρμογή στο πάχος της ταινίας, που βελτιώνει τη διαδικασία ευθυγράμμισης και καθιστά το HSS501 χειρότερο και πιο ευχάριστο.

 

 
Η ενσωματωμένη ένδειξη LED δείχνει το ρεύμα και την επιλεγμένη θερμοκρασία των πλακών.


Η ανθεκτική κατασκευή παρέχει σταθερή πρόσφυση και άνεση ακόμα και μετά τη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, επίσης, το εντυπωσιακό, αστρικό μαύρο χρώμα θα είναι μια ωραία προσθήκη ανάμεσα σε άλλες συσκευές στο μπάνιο σας.

 

Πλάκες από αλουμίνιο επικαλυμμένες με κεραμικό και τουρμαλίνη;
Η επίστρωση τουρμαλίνης αποτρέπει ηλεκτροστατικά φορτία;
Ρύθμιση θερμοκρασίας από 180 ° C έως 220 ° C;
Έτοιμο για χρήση σε ένα λεπτό
Οι πλωτές πλάκες ευθυγραμμίζονται τέλεια με την κλειδαριά των μαλλιών
Οθόνη LED
Τροφοδοσία: 100-240V ~ 50Hz, 58W

 

16693
2018-10-12

Notify me when available

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ