BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

LIFE PETITE SMARTWEIGHT Bluetooth ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου με δωρεάν application και 12 μετρήσεις. 221-0219

Bluetooth ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου με δωρεάν application και 12 μετρήσεις.


Κωδικός προϊόντος: 40493
Μάρκα: LIFE
14,90 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 ημέρες

Με την χρήση της νέας Bluetooth ζυγαριάς LIFE PETITE SMARTWEIGHT BT και του δωρεάν application, δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε την πορεία της δίαιτας σας!

Η LIFE PETITE SMARTWEIGHT BT είναι μία ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου με πολλαπλές αναλύσεις: βάρους, σωματικού λίπους, ποσοστού νερού, μυϊκής μάζας, βάρος των οστών, οργανικού λίπους, κατανάλωσης θερμίδων και BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος). Τα δεδομένα μεταφέρονται στο smartphone σας μέσω της τεχνολογίας Bluetooth, με τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής OKOK International (διαθέσιμη σε Google Play και App Store).

Μέσω του app, έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο ιστορικό των μετρήσεών σας για όλες τις παραμέτρους (βάρος, σωματικό λίπος, μυικής μάζας κτλ), καθώς και ενδείξεις για το κατά πόσον οι επιμέρους μετρήσεις σας είναι οι ιδανικές ή όχι για εσάς. Εσείς απλά εισάγετε την ηλικία σας, το φύλο σας και το ύψος σας και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η smart ζυγαριά μπάνιου LIFE PETITE SMARTWEIGHT BT. Τα γραφήματα διαχρονικής εξέλιξης του βάρους και των λοιπών μετρήσεων σας που έχετε διαθέσιμα μέσα από το app, θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα, ειδικά από τη στιγμή που μπορείτε να ορίσετε και το στόχο των κιλών που επιθυμείτε να φτάσετε.

Μία εφαρμογή, μία ζυγαριά - πολλοί χρήστες, πολλαπλές δυνατότητες!
Μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλούς χρήστες στον λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε τις μετρήσεις και το ιστορικό του κάθε χρήστη από το κινητό σας. Επιπλέον, σε μία οικογένεια με μία μόνο ζυγαριά LIFE PETITE SMARTWEIGHT BT, μπορεί κάθε μέλος να συνδεθεί με τον δικό του ξεχωριστό λογαριασμό, και να έχει όλες τις μετρήσεις και το ιστορικό του μόνο στο δικό του smartphone.

Διαθέτει γυάλινη επιφάνεια 26x26εκ. από γυαλί υψηλής ανθεκτικότητας πάχους 5mm σε μαύρο χρώμα και ψηφιακή οθόνη με μεγάλα και ευανάγνωστα λευκά ψηφία LED. Ακόμη κι αν κάποια στιγμή θελήσετε απλά να ζυγιστείτε, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τις διευρυμένες δυνατότητες της LIFE PETITE SMARTWEIGHT BT, απλά πατάτε επάνω και ζυγίζεστε (Step-on-automatic), όπως θα κάνατε με μία συμβατική ηλεκτρονική ζυγαριά!

Εξαιρετική ακρίβεια!
Εξοπλισμένη με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, η LIFE PETITE SMARTWEIGHT BT σας δίνει πάντα τη σωστή πληροφόρηση για τις μετρήσεις σας, βοηθώντας σας να πετύχετε τους στόχους σας.

Επίσης διαθέτει ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας και υπέρβασης ανώτατου επιτρεπόμενου βάρους.

Χαρακτηριστικά :
- Eπιφάνεια 26x26cm, από γυαλί υψηλής ανθεκτικότητας πάχους 5mm σε μαύρο χρώμα
- Ψηφιακή οθόνη με μεγάλα και ευανάγνωστα λευκά ψηφία LED
- Συμπαγείς διαστάσεις για εξοικονόμηση χώρου κι εύκολη τοποθέτηση
- Αισθητήρες υψηλής ακρίβειας για αξιόπιστα αποτελέσματα
- Μονάδες μέτρησης: kg, lb
- Εύρος μέτρησης: 5-180kg
- Μέγιστο βάρος: 180kg
- Ακρίβεια ζυγίσματος: 100g
- Εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό των 12 μετρήσεων σας μέσα από το smartphone σας, με τη δωρεάν εφαρμογή OKOK International
- Δυνατότητα πολλαπλών χρηστών σε έναν λογαριασμό ή/και πολλαπλών λογαριασμών σε μία μόνο ζυγαριά
- Αυτόματη ενεργοποίηση με το πάτημα του ποδιού (Step-on-automatic)
- Αυτόματη απενεργοποίηση, για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας
- Ένδειξη υπέρβασης ανώτατου επιτρεπόμενου βάρους
- Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταριών
- Αντιολισθητικά ποδαράκια από καουτσούκ για εξαιρετική σταθερότητα
- Τροφοδοσία: μπαταρίες 2x AAA (συμπεριλαμβάνονται)
- Χρώμα: Μαύρο
- 2 χρόνια εγγύηση


Εγχειρίδιο Χρήσης link


Datasheet προϊόντοςlink



Δήλωση Συµµόρφωσης link

LIFE
40493

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ