BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

CECOTEC CEC-05314 Αερόθερμο Δαπέδου Κεραμικό 2200 W

CECOTEC Ready Ceramic Smart Warm 10100 CEC-05314, Αερόθερμο Δαπέδου Κεραμικό 2200 W


Κωδικός προϊόντος: 47251
Μάρκα: CECOTEC
89,90 €
Ποσότητα
Σε 2-3 ημέρες

Επιδαπέδιο αερόθερμο 2200 W, από τη Cecotec! Χάρη στην κεραμική του επίστρωση αλλά και στις τεχνολογίες Warm Space και OnlySilence, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, επιτρέποντας την άμεση και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε χώρους έως και 22 m². Διαθέτει 3 λειτουργίες (Cool, Eco, Turbo), ρυθμιζόμενο θερμοστάτη 2 επιπέδων (1200 W, 2200 W), καθώς και πολλαπλά συστήματα ασφάλειας από την υπερθέρμανση, την πτώση, τους κραδασμούς και την άσκοπη χρήση από παιδιά. Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο για έλεγχο της συσκευής ακόμα και από απόσταση, ενώ ενσωματώνει και ειδικό φίλτρο που απορροφά μικροσωματίδια, ρύπους και σκόνη, διατηρώντας την ατμόσφαιρα πεντακάθαρη και υγιεινή.

Πανίσχυρο: 2200 W.

Κάλυψη χώρων: έως και 22 m².

Κεραμική τεχνολογία: Θερμαίνει τον χώρο ταχύτερα και αποτελεσματικότερα, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνει χαμηλότερη ενέργεια.

Οθόνη με LED ενδείξεις & πίνακας ελέγχου αφής: Προβολή της τρέχουσας θερμοκρασίας και δυνατότητα ρύθμισης του προγράμματος λειτουργίας και του χρονοδιακόπτη.

3 προγράμματα λειτουργίας: Cool (ανεμιστήρας), Eco (μειωμένη κατανάλωση), Turbo (μέγιστη ισχύς).

Χρονοδιακόπτης (8 ωρών): Για αυτόματη απενεργοποίηση της λειτουργίας της συσκευής.

Τεχνολογία Warm Space: Θερμαίνει αποτελεσματικά τον χώρο και διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή.

Τεχνολογία OnlySilence: Αθόρυβη λειτουργία (έως 30 dB).

Ενσωματωμένο φίλτρο: Απορροφά μικροσωματίδια, ρύπους, και σκόνη διατηρώντας καθαρή την ατμόσφαιρα και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της θερμάστρας.

Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης 2 επιπέδων: 1200 W (Eco), 2200 W (Turbo).

Σύστημα Tip - Over: Απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία της συσκευής σε περίπτωση πτώσης της ή μετακίνησής της σε ανισόπεδο έδαφος.

Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία: 0°C - 49°C.

Διπλό σύστημα ασφαλείας: 1. Προστασία από την υπερθέρμανση (Overprotect), 2. Αυτόματη απενεργοποίηση (Auto Off) του θερμοστάτη σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

Σύστημα EasyGo: Εργονομική λαβή και ελαφριά σχεδίαση (μόλις 2.68 kg).

 Πλέγμα ασφαλείας που εμποδίζει την πρόσβαση στο εσωτερικό του ανεμιστήρα, καθιστώντας το ιδανικό ακόμη και για χώρους με παιδιά.

 Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο.

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 24 x 24 x 68 cm.

47251

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ