BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

NEDIS BTHJR10BK Bluetooth smart σχοινάκι γυμναστικής με LED οθόνη ενδείξεων, σε μαύρο χρώμα. 233-2673

NEDIS BTHJR10BK Bluetooth smart σχοινάκι γυμναστικής με LED οθόνη ενδείξεων, σε μαύρο χρώμα. 233-2673


Κωδικός προϊόντος: 47390
Μάρκα: NEDIS
54,90 €
Ποσότητα
Σε 2-3 ημέρες

Bluetooth smart σχοινάκι γυμναστικής με LED οθόνη ενδείξεων, σε μαύρο χρώμα.

Το Bluetooth smart σχοινάκι γυμναστικής της Nedis είναι ο απόλυτος σύντροφός σας για προπονήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Συνδυάζει την ευελιξία, την τεχνολογία και την ευκολία για να πάτε την καθημερινή σας προπόνηση στο επόμενο επίπεδο.

Το 2 σε 1 Bluetooth smart σχοινάκι γυμναστικής είναι εξοπλισμένο με σχοινί από ανθεκτικό PVC, ιδανικό για υπαίθρια άσκηση, επιτρέποντάς σας να προπονηθείτε με σιγουριά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Όταν ο χώρος προπόνησης είναι περιορισμένος, απλώς αφαιρέστε το σκοινί και συνδέστε στην θέση του τα αφαιρούμενα μεταλλικά βαρίδια, μετατρέποντάς το σε ασύρματο σχοινάκι – ιδανικό και για αρχάριους ή παιδιά, οι οποίοι μόλις κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη γυμναστική.

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει το smart σχοινάκι γυμναστικής της Nedis, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του επιθυμητού μήκους του γρήγορα και εύκολα, χωρίς να απαιτείται η κοπή του. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε πάντα το τέλειο μήκος για τον κάθε χρήστη, βελτιώνοντας την εμπειρία της προπόνησής σας.

Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ευανάγνωστη LED οθόνη, μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε τα άλματά σας, την αντίστροφη μέτρηση (χρονόμετρο) και τα επίπεδα της μπαταρίας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας εξασφαλίζει ακρίβεια στη μέτρηση των αλμάτων, παρέχοντάς σας ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο για την πρόοδό σας.

Το smart σχοινάκι γυμναστικής διαθέτει λαβές με ένα σχετικό βάρος, προσθέτοντας έτσι περισσότερη δύναμη και σταθερότητα στα άλματά σας. Η επιφάνεια της λαβής είναι σχεδιασμένη με αντιολισθητική υφή, εξασφαλίζοντας ασφαλές κράτημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπρόσθετα, διαθέτει λειτουργία δόνησης, η οποία λειτουργεί ως υπενθύμιση όταν επιτυγχάνετε τον οριζόμενο στόχο αλμάτων ή όταν ολοκληρωθεί ο χρόνος. Αυτό το σύστημα αθόρυβης ειδοποίησης, σας επιτρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση χωρίς περισπασμούς, δίνοντάς σας την ελευθερία να συνεχίσετε ή να κάνετε ένα διάλειμμα όπως χρειάζεται.

Μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife, μπορείτε να συγχρονίσετε πλήρως τα αποτελέσματα της προπόνησης από το smart σχοινάκι γυμναστικής και να τα εμφανίσετε στην εφαρμογή. Διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης: ελεύθερο, αντίστροφη μέτρηση και καταμέτρηση αναπηδήσεων. Επίσης, η εφαρμογή δημιουργεί εκτενείς αναφορές, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τον συνολικό αριθμό αλμάτων, την κατανάλωση θερμίδων, τη διάρκεια και τη μέση ταχύτητα μετά από κάθε συνεδρία.

Τέλος, χάρη στη θύρα φόρτισης USB-C και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να απολαύσετε έως και 87 ημέρες αδιάλειπτης προπόνησης, με μία μόνο φόρτιση.

Χαρακτηριστικά:

- 2 σε 1 Bluetooth έξυπνο σχοινάκι γυμναστικής

- Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση

- Εξοπλισμένο από σχοινί PVC, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους καθώς και με ζυγισμένα μεταλλικά βάρη για χρήση ως ασύρματο σχοινάκι γυμναστικής σε εσωτερικούς χώρους

- Τα αφαιρούμενα μεταλλικά βάρη (μπάλες) είναι ιδανικά για αρχάριους ή παιδιά

- Γρήγορη προσαρμογή του επιθυμητού μήκους σχοινιού, χωρίς να το κόψετε

- Ευανάγνωστη οθόνη LED, που εμφανίζει με ακρίβεια το συνολικό αριθμό των αλμάτων, χρονοδιακόπτη, κατάσταση της μπαταρίας

- Δυνατότητα συγχρονισμού των αποτελεσμάτων της προπόνησής σας στην εφαρμογή Nedis SmartLife

- Διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης: ελεύθερο, αντίστροφη μέτρηση και καταμέτρηση πηδημάτων

- Εργονομική λαβή για άνετο και αντιολισθητικό κράτημα, ακόμα και όταν ιδρώνετε

- Συνδέεται με την εφαρμογή Nedis SmartLife για αποθήκευση των μετρήσεων

- Η εφαρμογή θα δημιουργήσει μια αναφορά, όπου θα περιέχει το συνολικό αριθμό των αλμάτων, την κατανάλωση θερμίδων, τη διάρκεια καθώς και τη μέση ταχύτητα μετά από κάθε άλμα

- Μέσω της εφαρμογής SmartLife, μπορείτε να ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας

- Ασύρματη τεχνολογία: Bluetooth 4.2

- Διαθέσιμη εφαρμογή για Android & iOS

- Μήκος σχοινιού: 3.00 m

- Εύρος συχνοτήτων: 2400 - 2483 MHz

- Μέγιστη ισχύς μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων: 4 dBm

- Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: 0 - 40°C

- Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης: -20 - 70°C

- Λειτουργεί με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (3.7V/ 300 mAh)

- Διαστάσεις: 3050 x 27 x 27 mm

- Διαστάσεις λαβής: 69 x 25 x 25 mm

- Υλικό: PVC / ABS

- Χρώμα: Μαύρο

Περιεχόμενα συσκευασίας:

- 2x Λαβή

- 1x Καλώδιο USB

- 1x Σχοινάκι 3.00 m

- 2x Μεταλλικά βάρη

- Τσάντα μεταφοράς με κορδόνι

- Εγχειρίδιο οδηγιών

NEDIS
47390

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ