BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Lenco PPR-100WH ραδιόφωνο FM με ηχείο Bluetooth - Λευκό.

LENCO PPR-100WH ραδιόφωνο FM με ηχείο Bluetooth - Λευκό


Κωδικός προϊόντος: 22961
Μάρκα: LENCO
44,90 €
Ποσότητα
Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 ημέρες

Το PPR-100WH είναι ένα ηχείο bluetooth με αποσπώμενο βύσμα. Διαθέτει ραδιόφωνο PLL FM με 40 προεπιλογές FM. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό φως με ανιχνευτή κίνησης.

Το PPR-100 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο. Μπορείτε να αποδεχτείτε, να απορρίψετε και να τερματίσετε τηλεφωνικές κλήσεις ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση στον τελευταίο αριθμό που πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας την επανάκληση. Μπορώ επίσης να απενεργοποιήσω τον ανιχνευτή κίνησης; Ναι, το νυχτερινό φως συνδέεται με έναν αισθητήρα κίνησης.

Στην αυτόματη λειτουργία, το φως ανάβει αυτόματα όταν ανιχνεύεται κίνηση και παραμένει αναμμένη για περίπου 60 δευτερόλεπτα. Σύρετε το διακόπτη AUTO / ON / OFF στο ON: η λυχνία θα ανάβει συνεχώς. OFF: το φως σβήνει συνεχώς. AUTO: το φως έχει ρυθμιστεί σε αυτόματο τρόπο λειτουργίας. Είναι επίσης δυνατό να ακούσετε ραδιόφωνο με το PPR-100 ; Ναι, το PPR-100 υποστηρίζει επίσης τη ραδιοσυχνότητα FM.

Η συσκευή διαθέτει 40 θέσεις μνήμης για ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πατήστε MODE για να επιλέξετε τη λειτουργία ραδιοφώνου FM. Η αναπαραγωγή ραδιοφώνου θα ξεκινήσει αυτόματα. Επιλέξτε το σταθμό που θέλετε να παίξετε πατώντας> επανειλημμένα.

22961

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ