BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

CECOTEC CEC-05375 Θερμοπομπός Επιδαπέδιος 1500 W (63 x 83cm) με Ηλεκτρονικό Θερμοστάτη και Wi-Fi

CECOTEC Ready Warm 2000 Thermal Connected CEC-05375, Θερμοπομπός Επιδαπέδιος 1500 W (63 x 83cm) με Ηλεκτρονικό Θερμοστάτη και Wi-Fi


Κωδικός προϊόντος: 47280
Μάρκα: CECOTEC
229,90 €
Ποσότητα
Σε 2-3 ημέρες

Επιδαπέδιος, αθόρυβος θερμοπομπός 1500 W, από τη Cecotec! Λειτουργεί μέσω Wi-Fi σύνδεσης με ειδική εφαρμογή και διαθέτει LED οθόνη, 24ωρο χρονοδιακόπτη, 10 θερμαντικά στοιχεία, καθώς και διπλό σύστημα ασφάλειας από την υπερθέρμανση και την αποφυγή άσκοπης χρήσης από παιδιά. Είναι ιδανικός για τοποθέτηση σε κάθε χώρο έως και 20 m², ενώ είναι σχεδιασμένος ειδικά ώστε να μην ξηραίνει την ατμόσφαιρα, να μην ανασηκώνει σκόνη και να μην εκπέμπει ρύπους. Έτσι, αποτελεί ιδανική επιλογή ακόμη και για το παιδικό δωμάτιο ή τη θέρμανση ατόμων με αναπνευστικές δυσκολίες (πχ. άσθμα, αλλεργίες κλπ), ενώ συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο αφής για έλεγχο ακόμη και από απόσταση.

Wi-Fi σύνδεση: Για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω smartphone, με την εφαρμογή της Cecotec.

Πανίσχυρο: 1500 W.

Υλικό Κατασκευής: Αλουμίνιο.

Αριθμός Θερμαντικών Στοιχείων: 10.

Κάλυψη χώρων: Έως και 20 m².

Οθόνη με LED ενδείξεις & πίνακας ελέγχου: Προβολή της τρέχουσας θερμοκρασίας και δυνατότητα ρύθμισης του προγράμματος λειτουργίας και του χρονοδιακόπτη.

Χρονοδιακόπτης (24 ωρών): Για αυτόματη απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση της λειτουργίας της συσκευής.

Θερμοστάτης ασφαλείας: Ανιχνεύει τη θερμοκρασία δωματίου (5 - 40 °C). Αν υπερβεί κατά 2°C τις ανώτατες ρυθμίσεις του χρήστη, τότε απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία της συσκευής μέχρις ότου η θερμοκρασία επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

Διπλό σύστημα ασφαλείας: 1. Προστασία της συσκευής από την υπερθέρμανση, 2. Κλείδωμα ασφαλείας για την αποφυγή άσκοπης χρήσης από παιδιά.

 Αθόρυβη λειτουργία, αφού η συσκευή δεν ενσωματώνει ανεμιστήρα ή βεντιλατέρ.

 Ιδανική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο, λόγω της μη εκπομπής επιβλαβών αέριων ρύπων.

 Κατάλληλο για χρήση από ευπαθείς ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με αναπνευστικές δυσκολίες (πχ. άσθμα, αλλεργίες κλπ), αφού θερμαίνει τον χώρο χωρίς να ξηραίνει την ατμόσφαιρα ή να ανασηκώνει σκόνη.

 Δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης.

 Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο.

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 63 x 26 x 83 cm

47280

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ