BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Bissell Σκούπα υγρού και στεγνού καθαρισμού CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro 3400N

Σκούπα υγρού και στεγνού καθαρισμού για σπίτια με κατοικίδια και όχι μόνο


Κωδικός προϊόντος: 44930
Μάρκα: BISSELL
569,00 €
Ποσότητα
Σε 4-10 ημέρες

Η επόμενη γενιά υγρού και στεγνού καθαρισμού για σπίτια με κατοικίδια. Αυτή η ισχυρή και ελαφριά συσκευή είναι η τέλεια λύση για όλες τις ανάγκες καθαρισμού σας. από το γρήγορο σκούπισμα με την λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας, μέχρι υγρό καθαρισμό. Το ανθεκτικό ψηφιακό μοτέρ υψηλής απόδοσης 45000 RPM παρέχει ισχυρή απορρόφηση. Έως και 30 λεπτά ελευθερίας ασύρματης σύνδεσης.*

Κατά τον υγρό καθαρισμό, σκουπίζει και σφουγγαρίζει ταυτόχρονα, σε σκληρά δάπεδα και χαλιά, συνδυάζοντας τα βήματα καθαρισμού και εξοικονομώντας χρόνο. Σε αντίθεση με όταν χρησιμοποιείτε σφουγγαρίστρα και κουβά, η τεχνολογία Two-Tank μας διατηρεί το καθαρό και το βρώμικο νερό ξεχωριστά. Επομένως, με το CrossWaveX7 Plus, καθαρίζετε πάντα τα δάπεδά σας με καθαρό νερό. Οι μηχανικοί μας ενσωμάτωσαν τρεις διαφορετικούς τρόπους καθαρισμού: Λειτουργία σκληρού δαπέδου, λειτουργία χαλιού και λειτουργία TURBOPET™. Η νέα λειτουργία TURBOPET™ ενισχύει την απόδοση καθαρισμού, ειδικά για τα κατοικίδια ζώα και τις καθημερινές ακαθαρσίες. Το φυσικό διάλυμα καθαρισμού κατοικίδιων πολλαπλών επιφανειών εξαλείφει τις οσμές των κατοικίδιων, αφήνοντας το σπίτι σας να μυρίζει φρεσκάδα. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό των δαπέδων σας, ο κύκλος αυτοκαθαρισμού όχι μόνο καθαρίζει το ρολό της βούρτσας, αλλά και το εσωτερικό του μηχανήματος, ώστε να υπάρχει λιγότερος καθαρισμός μετά τον καθαρισμό.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CrossWave® X7 PlusCordlessPet για περιστασιακό σκούπισμα με την λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας. Χάρη στην ισχυρή αναρρόφηση, η συσκευή μαζεύει εύκολα τρίχες κατοικίδιων και στεγνώνει τα υπολείμματα από τα σκληρά δάπεδά σας. Το καθαριστικό πολλαπλών επιφανειών CrossWave® X7 PlusCordlessPet διαθέτει επίσης προβολείς LED για να φωτίζει τις τρίχες, τη βρωμιά και τα υπολείμματα κατοικίδιων ζώων ενώ καθαρίζει κατά μήκος των σανίδων βάσης και στις γωνίες.

ΧΡΩΜΑ Μαύρο, Τιτάνιο, Ασβέστη

ΒΑΡΟΣ (KG) 4,54 kg

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ (ΛΙΤΡΑ) 600 l

ΔΑΠΕΔΟ ΤΥΠΟΣ Χαλί και χώροι, Πολλαπλών επιφανειών, Πλακάκια, Ξύλινα πατώματα, Σκληρά δάπεδα

BISSELL
44930

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ