BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Bissell Σκούπα υγρού και στεγνού καθαρισμού CrossWave C3 Select 3551N

Σκουπίζει, σφουγγαρίζει και στεγνώνει ταυτόχρονα. Εξασφαλίζει ισχυρή απορρόφηση υγρών και ξηρών απορριμμάτων.

Ιδανική για καθαρισμό πολλαπλών επιφανειών σκληρών δαπέδων και χαλιών


Κωδικός προϊόντος: 45186
Μάρκα: BISSELL
299,00 €
Ποσότητα
Σε 4-10 ημέρες

Τεχνολογία δύο δεξαμενών: Αυτή η συσκευή διαθέτει σύστημα δύο δεξαμενών, σχεδιασμένο να διατηρεί καθαρό νερό και φόρμουλα (0,82L) ξεχωριστά από το βρώμικο νερό (0,62L) με δύο ανεξάρτητα δοχεία νερού, ώστε να καθαρίζετε πάντα με καθαρό νερό.

Καθαρισμός πολλαπλών επιφανειών: Η ηλεκτρική σκούπα BISSELL CrossWave C3 Select 3-σε-1 είναι ιδανική για χρήση σε πλακάκια, σκληρά δάπεδα, laminate και χαλιά. Σκουπίζει εύκολα και αποτελεσματικά με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίζει τα δάπεδά σας μαζεύοντας διαρροές, βρωμιά και αφαιρώντας σημεία.

Αυτόματος αυτοκαθαρισμός: Ο αυτόματος αυτοκαθαρισμός ξεπλένει ρύπους, τρίχες και υπολείμματα από το ρολό της βούρτσας μετά από κάθε χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού. Ελαχιστοποιεί τον καθαρισμό μετά τον καθαρισμό και βοηθά στη διατήρηση της απόδοσης.

Σύστημα διαχείρισης οσμών: Χάρη στο καινοτόμο σύστημα διαχείρισης οσμών FreshStart, το εσωτερικό του CrossWave παραμένει καθαρό και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Η συσκευή περιλαμβάνει ένα αντιβακτηριακό φίλτρο και ρολό πινέλου και το διάλυμα καθαρισμού Fresh start.

Φυσικό διάλυμα καθαρισμού 1L (περιλαμβάνεται): Καθαρίστε τα δάπεδά σας με την ηλεκτρική σκούπα Crosswave Upright 3-σε-1 υγρή και στεγνή σκούπα και είναι συμβατό διάλυμα καθαρισμού κατασκευασμένο σε φυσική βάση για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού.

BISSELL
45186

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ