BestPrice.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

.

Bissell Σκούπα υγρού και στεγνού καθαρισμού CrossWave C6 Cordless Select 3569N

Απαλλαγείτε από τους περιορισμούς των καλωδίων με τη σκούπα πολλαπλών επιφανειών.

Ιδανική για το καθημερινό καθάρισμα αλλά και για μικροατυχήματα που συμβαίνουν σε ένα σπίτι.


Κωδικός προϊόντος: 45187
Μάρκα: BISSELL
429,00 €
Ποσότητα
Σε 4-10 ημέρες

Ασύρματο επαναφορτιζόμενο καθάρισμα: Απολαύστε πάνω από 25 λεπτά αδιάκοπης λειτουργίας που τροφοδοτείται από μπαταρία Li-Ion 36V (ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης).

Καθαρισμός πολλαπλών επιφανειών: Η ηλεκτρική σκούπα 3-σε-1 BISSELL CrossWave C6 Cordless Select είναι ιδανική για χρήση σε πλακάκια, σφραγισμένα ξύλινα δάπεδα, laminate και χαλιά. Σκουπίζει εύκολα και αποτελεσματικά και σφουγγαρίζει τα δάπεδά σας μαζεύοντας διαρροές, βρωμιά και αφαιρώντας λεκέδες.

Tεχνολογία δύο δεξαμενών: Σχεδιασμένη να διατηρεί καθαρό νερό και υγρό (0,82L) ξεχωριστά από το βρώμικο νερό (0,62L) με δύο ανεξάρτητα δοχεία νερού, ώστε να καθαρίζετε πάντα με καθαρό νερό.

Αυτόματος αυτοκαθαρισμός: Ο αυτόματος αυτοκαθαρισμός ξεπλένει ρύπους, τρίχες και υπολείμματα από το ρολό της βούρτσας μετά από κάθε χρήση με το πάτημα ενός κουμπιού. Ελαχιστοποιεί έτσι το χρόνο που απαιτείται για τον καθαρισμό της συσκευής και βοηθά στη διατήρηση της απόδοσης.

Σύστημα διαχείρισης οσμών: Χάρη στο καινοτόμο σύστημα διαχείρισης οσμών FreshStart, το εσωτερικό του CrossWave παραμένει καθαρό και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Η συσκευή περιλαμβάνει αντιβακτηριδιακό φίλτρο και βούρτσα. Χρησιμοποιήστε το με διάλυμα καθαρισμού Fresh start για καλύτερα αποτελέσματα.

Φυσικό διάλυμα καθαρισμού 1L (περιλαμβάνεται): Καθαρίστε τα δάπεδά σας με την ηλεκτρική σκούπα Crosswave C6 Cordless Select 3-σε-1 και το συμβατό διάλυμα καθαρισμού για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Μαύρο, μπλε, γκρι

Ισχύς: 255Watt

Mήκος καλωδίου: 7.6m

Χωρητικότητα νερού: 0.82L

Τύπος πατώματος: Xαλιά, πλακάκια, ξύλινα δάπεδα, σκληρά δάπεδα 

BISSELL
45187

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ